✅ نتایج این مطالعه بیانگر آن است که معنویتدرمانی میتواند بر افزایش تابآوری بیماران تحت همودیالیز مؤثر باشد. ایجاد تغییر در روحیه بیماران با رویکرد معنویت که به ارتقای تابآوری منجر میشود، میتواند بهعنوان درمان مکمل در کنار سایر مراقبتها برای بیماران قرار بگیرد. همچنین تقویت باورهای معنوی در حوزه سلامت سبب میشود رفتارهای معنوی در افراد بهنحو چشمگیری تقویت شود.
✅ نسخۀ فارسی پرسشنامۀ روانسنجیشده برای بررسی خودکارآمدی ورزشی در دوران بارداری از روایی و پایایی مناسبی برخوردار است.
✅ بعد از گذشت ماهها از شیوع بیماری کرونا میزان واکنش هیجانی منفی (شامل ترس، اضطراب، خشم و غمگینی) در دانشجویان پرستاری بالا است. بین راهبردهای مقابلهای هیجانمحور با واکنشهای هیجانی، همبستگی مثبتی وجود داشت. بنابراین باید بر ارائۀ حمایت روحی روانی از دانشجویان پرستاری و همچنین آموزش راهبردهای مقابله تأکید ویژه شود.
✅ بهطورکلی، بر اساس یافته های ما به نظر میرسد که تمرین همزمان استفامتی- مقاومتی با افزایش سطح سرمی تستوسترون موجب بهبود عملکرد جنسی زنان یائسه میشود.
✅ نتایج پژوهش فوق مطابق با تعریف سازمان بهداشت جهانی از مراقبت تسکینی در کودکان است که به مراقبت کامل فعال از جسم کودک، ذهن، روح، و حمایت از خانواده اشاره دارد. نتایج حاصل از پژوهش فوق جهت مسئولین و پرستاران NICU در جهت ارتقای مراقبت از نوزاد و خانواده در مرحلۀ انتهای زندگی و مرگ کاربرد دارد.
✅ فنون رفتاردرمانی دیالکتیکی توأم با رایحهدرمانی بهعنوان یک مداخلۀ مؤثر برای کاهش افسردگی و افزایش شایستگی نقش مادری میتواند در مراکز بهداشتیودرمانی در زنان باردار با دلبستگی نا ایمن به همسر به کار برده شود.
✅ مشاوره روانپرستاری سبب افزایش عزتنفس شد و از افت رفتارهای ارتقاءدهندۀ سلامت پیشگیری کرد. پس میتوان در برنامههای آموزشی و مراقبت پرستاری از بیماران مبتلا به اختلالات روان از این روش استفاده کرد.
✅ با توجه به اینکه بخش قابلتوجهی از کارکنان سلامت استرس پس از سانحه را تجربه کردند، لازم است تا مدیران ارشد مراکز درمان، اقدامات حمایتی بیشتری جهت کاهش استرس پس از سانحه در برنامۀ کاری خود قرار دهند.